Koulutukset 

 

Koulutus -toimikunta

Ammattitaidon ajanmukaisena pitäminen ja jatkuva kehittäminen on kaikkien asiantuntijoiden haasteena. ISACA järjestää jäsenilleen ja kaikille muille tietohallinnosta, tietoturvallisuudesta ja IT-tarkastamisesta kiinnostuneille laadukasta ja myös kustannuksiltaan kilpailukykyistä koulutusta.  ISACAn koulutukset ovat samalla erinomainen tapa kerätä henkilösertifiointeihin liittyviä koulutuspisteitä (ns. CPE-pisteet).

ISACA Finland Chapterin vakiintuneeseen koulutustarjontaa kuuluu perinteikäs ja jatkuvasti ajanmukaistettava TiVaKo-koulutussarja (Tietotekniikan valvonta ja kontrollit) sekä sertifiointeihin valmentavat kurssit. Näiden lisäksi yhdistys järjestää ajankohtaisia ja syventäviä täsmäkursseja. Koulutettavilta ja jäsenistöltä otetaan vastaan palautetta ja koulutusideoita, joita hyödynnetään koulutustarjonnan suunnittelussa. Koulutuskielenä on tilaisuudesta riippuen joko suomi tai englanti. Kaikki paikallisyhdistyksen ja valittujen yhteistyökumppaneiden koulutustapahtumat ilmoittautumisohjeineen löydät kohdasta Events.

Lisäksi ISACAn kansainvälinen organisaatio tarjoaa laajan valikoiman kursseja, konferensseja ja itseopiskelumateriaaleja. Tämä tarjonta esitellään pääjärjestön Education-osiossa.

Lisätietopyynnöt ja koulutusideat: info@isaca.fi

Yhteistyökumppaneiden koulutus

Tutustu myös yhdistyksen yhteistyökumppaneiden tarjoamaan koulutukseen.

Sisäiset tarkastajat ry