Please Sign In

Members, please sign in to access chapter information, including essential members-only content. If you are not sure you are a member, please sign in, and then click to My ISACA on the main ISACA web site to view your membership status and your chapter.Non-members are welcome to visit the public pages of this site.

 

Velkommen til ISACA Norway Chapter

 

ISACA Norway Chapter har fått nye nettsider: https://engage.isaca.org/norwaychapter/home

Disse nettsidene vil legges ned i løpet av året og vil ikke oppdateres. Vennligst gå til den nye nettsiden for oppdatert informasjon

 

ISACA er en global organisasjon som hjelper individer og virksomheter med å utnytte teknologiens positive potensial. Verden drives i dag av teknologi, og ISACA støtter sine medlemmer med kunnskap, sertifiseringer, kurs og fagmiljø for å få det beste ut av sine karrierer og transformere sine virksomheter.

ISACA har over en halv million medlemmer, og bygger på ekspertisen til disse innen informasjons- og cybersikkerhet, styring, revisjon, risiko og innovasjon for å bidra til innovasjon gjennom teknologi. ISACA er tilstede i mer enn 188 land og har flere enn 217 chapter , og kontorer i både USA og Kina.

ISACA Norway Chapters hovedformål er opplæring og videreutvikling av kunnskap og kompetanse innen IT-revisjon, IT-sikkerhet, IT-kvalitet og kontroll og styring.

Våre hovedaktiviteter består av medlemsmøter og konferanser samt eksamensforberedende kurs for ISACA-sertifiseringer. Vi deler ut ISACA-stipendet årlig, og formidler fagmateriell fra ISACA sentralt. Vi blir også invitert som høringsinstans der det er emner som er relevante for våre fagområder.

Velkommen til et av våre medlemsmøter for å bli kjent med oss!

 

 

Takk til våre trofaste medlemmer

ISACA Norway Chapters medlemmer fortsetter å fornye sine medlemskap, og dette har gjort at vi for tredje gang på rad er tildelt Chapter Retention Award for fjoråret. Takk til alle trofaste medlemmer!