Aktiviteter 

 

Member in FocusMedlemsfokus - Kommer snart!
Medlemsfokus kommer att belysa medlemmar ifrån vårt chapter som har gjort något särskilt inom våra områden eller på något sätt utmärkt sig på ett fantastiskt sätt.

Skicka ett mejl till info@isaca.se om du vill nominera någon medlem som vi borde skriva om i denna spalt.

Våra aktiviteter

Här presenteras alla aktiviteter som ISACA Sweden Chapter anordnar och arrangemang som vi anordnar tillsammans med andra organisationer. Vi lägger också in vissa utvalda arrangemang hos andra organisationer som är intressanta för ISACA:s medlemmar.   

För att anmäla dig till en aktivitet gå in på aktuell aktivitet nedan och följ instruktionerna.

ISACA Sweden Chapters aktiviteter utgörs främst av temakvällar, temafrukostar som normalt är gratis. Vi har också en del hel- eller halvdagsseminarier där vi normalt tar ut en liten avgift. Utöver detta ordnas en del utbildningar främst koppalde till ISACA:s certifieringsexaminationer.  

Studentrabatt

Är du medlem i ISACA och student? ISACA Sweden Chapter erbjuder två studentmedlemmar gratis plats på våra seminarium. Vi bjuder på seminarieavgiften och - ingår lunch i seminarieavgiften bjuder vi dessa två studentplatser på det också. Övriga studenter erbjuds platser gratis men endast i mån av tillgång och vi kan då inte bjuda på lunch t ex. Ange STUDENTRABATT när du anmäler dig!

Nöjd-kund-garanti på våra utbildningar

ISACA Sweden Chapter erbjuder "nöjd-kund-garanti": Om du deltar i av ISACA Sweden Chapter arrangerad förberedande utbildning inför examination i CISA/CISM men du klarar inte examinationen vid första försöket får du gå om kursen gratis vid nästa tillfälle (dock får du inte nytt utbildningsmaterial).

Om du har frågor eller förslag kring programverksamheten ta kontakt ISACA Sweden Chapters Programkommitté på program@isaca.se 

Kommande evenemang

Vi publicerar kommande event som nyheter på ISACA's hemsida och för medlemmar får du tillgång till det senaste vi har att erbjuda via månadsbrev och eventutskick. Vi publicerar även information om event på sociala medier(för närvarande LinkedIn).
För mer information:

Information

 

 

Disclaimer avseende event

ISACA Sweden Chapter regler för anmälning och avbokning hittar du i följande dokument: Länk till disclaimer.

Upcoming Chapter Events